Екологічна підготовка кадрів в контексті розвитку інноваційної економіки - Мозгова, О. О.; Соколовська, Ірина Анатоліївна (Одеса: ТЕС, 2015)
Актуальність проблеми розвитку системи екологічної підготовки кадрів обумовлена як несприятливою екологічною ситуацією, що склалася в державі, так і переходом до стратегії інноваційного, сталого розвитку. Під екологічною підготовкою кадрів, мається на увазі процес виховання, навчання і розвитку особистості, самоосвіти та накопичення досвіду з метою реалізації екологічно грамотної діяльності.[1]
Keywords: тези