Перетравлення ліпідів у шлунково-кишковому тракті людини. Ліпопротеїни плазми крові. Обмін простих ліпідів та кетонових тіл - Александрова, Катерина Вячеславівна; Сінченко, Дар'я Миколаївна; Левіч, Сергій Вадимович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Методичний посібник складений у відповідності до програми з біологічної хімії для проведення занять зі студентами вищих медичних навчальних закладів III-ІV рівней аккредитації для спеціальності 7.12020101 «Фармація», що затверджена наказом МОН. Методичний посібник рекомендований для використання при проведенні занять з дисципліни «Біологічна хімія».