Вивчення вподобань пацієнтів щодо нового класу антигіпертензивних лікарських засобів: експеримент з дискретним вибором в Україні - Маганова, Тамара Валеріївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна (My University, 2025)
Метою дослідження стало оцінка вподобань пацієнтів нового класу АГ препаратів в Україні.