Зв'язок між сіалологічними показниками та психопатологією у дітей з різним рівнем психічного здоров’я - Дац, Валерія Валеріївна; Скрипник, Анна Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Актуальність. Діти з особливими потребами, особливо із психічними захворюваннями або поведінковими порушеннями, значно частіше стикаються із стоматологічними захворюваннями, аніж звичайні діти. Діти із психічними або поведінковими розладами значно гірше переймають у батьків досвід із догляду за ротовою порожниною.
Keywords: тези