Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб сечостатевої системи. Модуль 2. Ч. 1 - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович; Гончаров, Олександр Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Містить базові питання з обстеження хворих в нефрології та ведення пацієнтів з нирковою недостатністю, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія».