Робота з лексичним мінімумом як частина самостійної роботи студента в умовах онлайн навчання української мови як іноземної - Коновальчук, Надія Олександрівна (Харків : ХНАДУ, 2024)
Успішне засвоєння теми та ефективна робота на занятті напряму залежить від опанування студентом лексичного матеріалу, тому робота з ним є необхідним елементом та запорукою успішного засвоєння матеріалу. Водночас в умовах навчання онлайн кожен викладач стикається з браком аудиторного часу, відведеного на пояснення нового матеріалу та закріплення навичок.