Раціональне конструювання та взаємозв’язок шести- та п’ятичленних гетероциклічних систем: шляхи синтетичної оптимізації та перспективи дослідження біологічної активності - Карпенко, Юрій Вікторович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження. Розробити ефективні методи синтезу нових гібридних гетероциклічних сполук на основі шести- та п’ятичленних систем – похідних піримідину, 1,2,4-триазолу та 1,3,4-оксадіазолу – з метою пошуку потенційно біологічно активних сполук та вивчення впливу структурних факторів на їх активність.
Keywords: тези доповідей