Інтеграція дистанційних форм навчання в освітній процес підготовки провізорів на Міжнародному факультеті заочної форми навчання на кафедрі біологічної хімії ЗДМУ - Александрова, Катерина Вячеславівна; Романенко, Микола Іванович; Макоїд, Ольга Борисівна; Іванченко, Дмитро Григорович; Сінченко, Дар'я Миколаївна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
В теперішній час заочна форма навчання (навчання без відриву від виробництва) за спеціальністю 226 Фармація, промислова фармація має широку популярність і розповсюдження як в Україні, так і за межами нашої країни. Вона розрахована на тих, хто працює за напрямком майбутньої спеціальності, створює перспективи для їх професійного росту та вдосконалення, дає можливість здобути вищу освіту, одночасно продовжуючи власну трудову кар’єру. Концепція підготовки фахівців за заочною формою навчання базується на використанні досвідчених викладацьких кадрів та передбачає викладання дисципліни «Біологічна хімія» як за традиційними аудиторними формами (лекції, лабораторні і семінарські заняття), так і з використанням специфічних форм заочного навчання (самостійна позааудиторна робота, виконання контрольних завдань). Процес розвитку комунікаційних технологій призводить до появи принципово нових форм отримання і передачі інформації. Тому в даний час кафедрою біологічної хімії ЗДМУ з метою підвищення якості професійної освіти проводиться активне впровадження в освітній процес нових дистанційних форм навчання зі студентами міжнародного факультету в міжсесійний період.
Keywords: матеріали конференцій