Симуляційне навчання з пропедевтики педіатрії - Соляник, Олександра Вячеславівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Медична освіта складається з отримання теоретичних та практичних знань. Навчання пропедевтики педіатрії складається не лише з вивчення анатомо-фізіологічних особливостей у дітей, а і клінічного дослідження з вивченням методів огляду, пальпації, перкусії та аускультації різних систем організму дитини.
Keywords: тези доповідей