Організація стоматологічної допомоги в сучасних умовах реформування охорони здоров’я - Петрихін, Валерій Петрович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: вивчити доступність стоматологічної допомоги населенню в соціальному та правовому аспекті.
Keywords: тези доповідей