Фармацевтична технологія : навч. посіб. для практ. занять провізорів-інтернів спец. «Загальна фармація». Ч 2 - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія»: ІІ частина до практичних занять провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочого навчального плану та робочої програми «Фармацевтична технологія». Посібник містить актуальну інформацію стосовно фармакопейних вимог, біофармацевтичних та технологічних аспектів виготовлення лікарських засобів різних типів дисперсних систем, технологічних аспектів виготовлення гомеопатичних ліків та актуальних питань вибору та застосування лікарських косметичних засобів м’якої консистенції по догляду за шкірою
Keywords: фармацевтична технологія; Інтерни; практика