Впровадження case-study у практику викладання аптечної технології ліків - Лисянська, Ганна Петрівна; Малецький, Микола Миколайович (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
Сучасні тенденції удосконалення процесу навчання студентів активно демонструють досить велику кількість педагогічних інновацій, одним з яких вважається case-study, тобто метод конкретного випадку, ситуації. Даний метод спрямований на застосування конкретний знань і вмінь, дає можливість проявити творчі якості [1,2]. Метою роботи є впровадження case-study у практику викладання аптечної технології ліків.
Keywords: матеріали конференцій