Організація надання первинної медико-санітарної допомоги міському та сільському населенню - Петрихін, Валерій Петрович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Методичні рекомендації розроблені на основі діючих нормативних документів щодо реформування охорони здоров'я України, у зв'язку з чим викладена система первинної медико-санітарної допомоги населенню є проектною і не виключає проведення подальшого коригування та доопрацювання в процесі її впровадження в життя.