Антиоксидантна активність S-заміщених хіназоліну в умовах інгібування супероксидрадикала in vitro - Моргунцова, Світлана Андріївна; Бєленічев, Ігор Федорович; Morguntsova, S. A.; Belenichev, I. F. (My University, 2009)
У роботі було досліджено антиоксидантні властивості S-заміщених хіназоліну in vitro за впливом на показники інгібування суперокисдрадикала. Встановлено, що досліджувані речовини є перспективними з точки зору пошуку препаратів з антиоксидантним механізмом дії. Максимум ефективної концентрації досліджених вказаним методом антиоксидантів становить 10-6 моль/л. In work it has been investigated аntioxidant properties S-replaced quinazoline in vitro on influence on parameters of inhibition superoxideradical. It is established, that researched substances are perspective from the point of view of search of preparations with аntioxidant the mechanism of action. The maximum of effective concentration of the antioxidants investigated by the given method has made 10-6 mol/l.
Antioxidant aktivity s-replaced quinazoline in conditions of inhibition superoxidradical in vitro
Keywords: окислювальний стрес; антиоксидантна активність; S-заміщені хиназолину; супероксидрадикал; oxidation stress; antioxidant activity; hinazolin S-substituted; superoxideradical