Внутрішня медицина: модуль 1, змістовий модуль 4 "Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб органів травлення" : зб. тест. завдань - Кисельов, Сергій Михайлович; Лашкул, Дмитро Андрійович; Бідзіля, Петро Петрович; Назаренко, Олена Валеріївна; Богослав, Тетяна Вікторівна; Земляний, Ярослав Вадимович; Солов'юк, Олександр Олегович; Бондаренко, Олексій Павлович; Гура, Еліна Юріївна; Капшитар, Наталія Ігорівна; Кечин, Ігор Леонідович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Збірник містить тестові завдання для поточного та підсумкового модульного контролю студентів медичних закладів вищої освіти III-IV рівнів акредитації під час вивчення змістового модуля 4 «Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб органів травлення», модуля 1 Внутрішньої медицини.
Keywords: внутрішня медицина; внутрішні хвороби; гастроенторологія