Управління та економіка фармації : зб. тест. завдань (з поясненнями) для підготовки до ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок – 3. Фармація» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Збірник тестових завдань призначений для використання фармацевтами-інтернами при підготовці до ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 3. Фармація» з дисципліни «Управління та економіка фармації»
Keywords: УЕФ