Визначення показників обсягу і маси спаленої губчастої речовини кісток людини та їх використання для обчислення віку - Голубович, Леонід Львович; Голубович, А. Л.; Golubovich, L. L.; Golubovich, А. L. (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Проведене визначення питомого обсягу й питомої ваги губчастої речовини сірого розжарювання хребців людини показало відмінності цих показників у різні вікові періоди, що може застосовуватись для встановлення віку. Specifi c volume and specifi c weight determination of human spongy substance of vertebrae grey heat mass showed the difference of these parameters in different age that may be used for age determination.
Determination of volume and mass of burned human cancellous tissue parameters and their usage for age determination
Keywords: спалені кістки; губчаста речовина; вік; burned bones; cancellous tissue; age