Вплив лікувального масажу на пацієнтів 45-55 років після ендопротезування кульшового суглобу - Полова, М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження – оцінити вплив лікувального масажу на пацієнтів 45-55 років після ендопротезування кульшового суглобу.
Keywords: тези доповідей