Амброзія у місті Запоріжжя: динаміка розподілу пилку у 2022-2023 роках - Дугієнко, Д. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Оцінити динаміку палінації амброзії в повітрі міста Запоріжжя протягом 2022-2023 років за даними аеробіологічного моніторингу.
Keywords: тези доповідей