Застосування фотодінамічної терапії у комплесному лікуванні захворювань тканин пародонту - Кокарь, Оксана Олександрівна; Дементьєва, О. В. (My University, 2023)
Мета дослідження. Вивчення ефективності лікування хронічного генералізованного пародонтиту I ступеня тяжкості із застосуванням ФДТ.