The risk factors and screening of main chronic noncommunicable diseases - Mykhailovska, N. S.; Grytsay, A. V.; Miniailenko, L. E.; Stetsyuk, I. O.; Михайловська, Наталія Сергіївна; Грицай, Ганна Володимирівна; Міняйленко, Любов Євгеніївна; Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Study guide compiled in accordance with the program of «General practice - family medicine». Guidelines are intended to help students prepare for practical classes and learn the material. Can be used for training of 6th-years students of international faculty, discipline «General practice - family medicine». Навчальний посібник складений відповідно до програми «Загальна практика - сімейна медицина». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами під час підготовки до практичних занять. Посібник рекомендований для використання студентами VI курсу міжнародного факультету з дисципліни «Загальна практика - сімейна медицина».
Фактори ризику та скринінг основних хронічних неінфекційних захворювань