Педагогические аспекты контроля качества подготовки и самоподготовки иностранных студентов - Демиденко, А. В.; Визир, И. В.; Деміденко, Олександр Вікторович; Візір, Ірина Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Розглянуто основні педагогічні аспекти впровадження рейтингового оцінювання іноземних студентів у процесі навчання на клінічній кафедрі, роль викладача в підвищенні ефективності самопідготовки, а також способи контролю її якості. Рассмотрены основные педагогические аспекты внедрения рейтингового оценивания иностранных студентов в процессе обучения на клинической кафедре, роль преподавателя в повышении эффективности самоподготовки, а так же способы контроля ее качества. The basic pedagogical aspects to be implement to rating score of foreign students in the process of studing at clinical department, a role of teacher in the increase of self-education efficacy and methods of its quality control are considered.
Keywords: методи контролю підготовки; форми самопідготовки; бальне оцінювання; методы контроля подготовки; формы самоподготовки; балльное оценивание; methods of studing control; forms of self-education; rating evaluation