Проблеми нормативно-правового регулювання медичних виробів в сфері охорони здоров’я - Самко, Анатолій Васильович; Британова, Тетяна Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Медичні вироби та медична техніка є однією з найбільших та сучасних галузей світової промисловості. Їх основне призначення направлене на поліпшення якості і збільшення тривалості людського життя, тому вона знаходиться в постійному полі зору регулюючих органів. Однак, існують певні проблеми правового регулювання окремих аспектів діяльності виробників та дистриб’юторів на ринку України медичних виробів та медичної техніки.
Keywords: тези