Методичні рекомендації для викладачів для підготовки і проведення практичних занять по навчальній дисципліні "Фізіологія" - Кущ, Оксана Георгіївна; Бессараб, Георгій Ігнатович; Морозова, Оксана Валентинівна; Омельянчик, Володимир Миколайович; Тихоновська, Марина Анатоліївна; Сухомлінова, Ірина Євгенівна; Степанова, Надія Володимирівна; Жернова, Наталія Петрівна; Бурега, Ігор Юрійович; Крашевський, Артем Володимирович; Кучковський, Олег Миколайович; Прозорова, Тетяна Михайлівна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Методичні рекомендації для викладачів по підготовці і проведенню практичних занять по дисципліні "Фізіологія" підготовки бакалавра галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" розраховані на викладачів, які навчають нормальній фізіології студентів першого курсу ІІІ-го медичного факультету ЗДМУ (спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія") з метою покращення організації етапів навчального процесу та оптимізації індивідуальної підготовки по фізіології.