Аналіз летальністі у хворих за ускладненого синдрому діабетичної стопи з проявами сепсису в сучасних умовах - Трибушний, Олег Володимирович (My University, 2018)
Мета. З’ясувати паралелі між показниками летальності у хворих на сепсис на тлі ускладненого СДС за протоколом Погоджувальної конференції (1992 р.) та настанови експертів («Sepsis 3»).
Keywords: тези доповідей