Концепція управління розвитком системи дистанційної освіти у вищому навчальному закладі медичного спрямування з позицій програмно- цільового підходу - Строгонова, Тетяна Василівна (My University, 2011)
Стаття присвячена проблемам удосконалення механізмів управління розвитком системи вищої освіти. Автором запропонована та обгрунтована концепція управління розвитком системи дистанційної освіти у вищих навчальних закладах медичного спрямування з позицій програмно-цільового підходу. Article is devoted to problem of improvement the development education system mechanism. The management concept was described and example of one was provided.
Keywords: дистанційне навчання; навчальний заклад медичного спрямування