Застосування методу комп’ютерного прогнозування токсичності нових похідних 1,2,4-триазолу в процесі пошуку потенційних лікарських засобів - Скорий, М.; Щербина, Роман Олександрович (My University, 2024)
Мета роботи. Метою цього дослідження було оцінити токсичність похідних 5-(2- бромо-5-метоксифеніл)-4-R-1,2,4-триазол-3-тіолів шляхом прогнозування параметрів гострої токсичності (LD50) з використанням різних QSAR-моделей та визначення впливу різних радикалів на токсичні властивості сполук.
Keywords: тези доповідей