Аналіз ринку фармацевтичних виробників аміноглікозидних антибіотиків в Україні - Нагорний, Володимир Володимирович; Васюк, Світлана Олександрівна; Нагорна, Наталія Олександрівна; Донченко, Анастасія Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою нашого дослідження стала група J01 «Антибактеріальні засоби для системного застосування» підгрупа G «Аміноглікозиди» згідно класифікації АТС. Згідно «Державному реєстру лікарських засобів України» за кодом АТС J01G на листопад 2024 року зареєстровано 19 лікарських препаратів.
Keywords: тези доповідей