Роль управлінської науки в підготовці компетентного фахівця - Райкова, Тетяна Семенівна (Харків : НФаУ, 2017)
Професійна мобільність і компетентність фахівців грає вирішальну роль у підвищенні конкурентоспроможності країни, що є особливо актуальною проблемою в підготовці фахівців у галузі фармації, які є відповідальними за своєчасність ухвалення обґрунтованих, грамотних управлінських рішень у системі лікарського забезпечення. Проведений аналіз нормативної і науково-методичної інформації що до системи підготовки фармацевтичних кадрів на етапах додипломної і післядипломної освіти показав актуальність переходу до компетентнісного підходу, виконання вимог до системи післядипломної медичної освіти відповідно до Директиви Євросоюзу 2005/36/ЕС та стандартів WFME (Всесвітньої федерації медичної освіти (World Federation for Medical Education).
Keywords: тези