Роль самостійної роботи в формуванні фахівців фармації - Райкова, Тетяна Семенівна; Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Британова, Тетяна Сергіївна (My University, 2020)
Мета роботи полягає у визначенні, на підставі аналізу, ролі самостійної роботи у формуванні фахівців фармації. Матеріали і методи. Для досягнення мети дослідження проведено аналіз вітчизняних наукових джерел та діючої нормативно-правової бази України з діяльності по наданню освітніх послуг. Протягом дослідження використані методи інформаційного пошуку, систематизації, порівняння та узагальнення.
Keywords: тези доповідей