Впровадження кредитно-модульної системи у навчальний процес підготовки провізорів-технологів - Литвиненко, Тетяна Миколаївна; Литвиненко, Т. Н.; Litvinenko, T. N. (ЗДМУ, 2013)
Впровадження Європейської кредитно-модульної системи у вищу освіту є необхідністю часу, зумовлену важливістю оптимізації навчального процесу. Співробітники кафедри технології ліків Запорізького державного медичного університету, виявивши основні задачі втілення у життя цієї системи, створюють для студентів, а в майбутньому кваліфікованих фахівців всі умови для самовдосконалення та самореалізації. Внедрение Европейской кредитно-модульной системы в высшее образование является необходимостью времени, обусловленную важностью оптимизации учебного процесса. Сотрудники кафедрі технологии лекарств Запорожского государственного медицинского университета, выделив основные задачи по воплощению в жизнь этой системы, создают для студентов, а в будущем квалифицированных специалистов все условия по самосовершенствованию и самореализации. The introduction of the European credit-modular system in the system of higher education is the need of time conditioned by the importance of optimization of the educational process. The Department of Drug Technology of Zaporozhye State Medical University, marking out the main tasks in the implementation of this system, creates all the conditions for self-improvement and self-realization of each student who will be high-quality specialist pharmacist in future.
Внедрение кредитно-модульной системы в учебный процесс подготовки провизоров-технологов
The introduction of credit-modular system in the educational process of pharmacists-technologists training
Keywords: кредитно-модульна система; Болонський процесс; тестування; кредитно-модульная система; Болонский процесс; тестирование; credit-modular system; the Bologna process; testing