Хімічні компоненти сортів люцерни посівної - Гречана, Олена Володимирівна; Сербін, А. Г.; Фуклева, Лариса Анатоліївна (My University, 2019)
Зелена частина люцерни, квітки і насіння містять корисні речовини і лі-кувальні настоянки та відвари готують з різних частин цієї рослини. Народна медицина вважає застосування люцерни доцільним у зниженні рівня холестерину, виводячи його з організму при профілактиці атеросклерозу.
Keywords: тези доповідей