Патогенетичне значення нітрозуючого стресу при експериментальних метаболічних порушеннях - Крашевський, Артем Володимирович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: проаналізувати роль нітрозуючого стресу у розвитку експериментальних метаболічних порушень.
Keywords: тези доповідей