Эпидемиология рака поджелудочной железы в XX и начале XXI века - Сидоренко, А. М.; Шевченко, А. И.; Кугаенко, И. С.; Шевченко, Анатолій Іванович; Кугаєнко, І. С.; Sidorenko, A. M.; Shevchenko, A. I.; Kugayenko, I. S. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Проведен обзор данных специализированной литературы по проблеме заболеваемости, смертности и результатов лечения рака поджелудочной железы. Рассмотрены также вопросы этиологии и прогноза этой болезни. Здійснено огляд даних спеціалізованої літератури з проблеми захворюваності, смертності і результатів лікування раку підшлункової залози. Розглянуті також питання етіології і прогнозу цієї хвороби. Published data on the problem of morbidity, mortality, and the results of treatment of pancreatic cancer were reviewed. We also considered the etiology and prognosis of this disease.
Епідеміологія раку підшлункової залози в XX і початку XXI століття
Epidemiology of pancreatic cancer in XX and at the beginning of XXI century
Keywords: рак поджелудочной железы; заболеваемость; смертность; факторы риска; рак підшлункової залози; захворюваність; смертність; фактори ризику; рancreatic cancer; incidence; death rate; risk factors