Маркетингові дослідження ринку кардіопротекторних препаратів - Петрушенко, М. (Тернопіль: Укрмедкнига, 2019)
Лідерами сумної медичної статистики сьогодення є ішемічна хвороба серця та один із її грізних проявів – інфаркт міокарда. Захворюваність населення України на хвороби системи кровообігу і вихід їх на перше рангове місце в структурі загальної смертності свідчать про зростання поширеності цієї патології та є несприятливим показником стану популяційного здоров’я. Для ефективної боротьби з ішемічними ушкодженнями використовують різні класи препаратів, серед яких є і представники метаболічної терапії.
Keywords: матеріали конференцій