Питання імунопрофілактики - Усачова, Олена Віталіївна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Конакова, Ольга Володимирівна; Рябоконь, Юрій Юрійович (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Навчальний посібник створений для лікарів-інтернів педіатрів, дитячих хірургів, дитячих анестезіологів, дитячих отоларингологів, неонатологів, лікарів загальної практики.