Практикум для вдосконалення комунікативних вмінь з англійської мови у студентів вищих медичних закладів освіти - Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Трегуб, Світлана Євгенівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Практикум призначений для аудиторної та самостійної роботи з англійської мови для студентів денної та заочної форми навчання вищих медичних закладів освіти України та розрахований на 60-80 годин. Метою практикуму є вдосконалення комунікативних вмінь з іноземної (англійської) мови для спеціальних цілей, сприяння розвитку та удосконаленню навичок студентів з оволодіння професійною лексикою, збагачення знань з хімії та фармації, формування культури фахового мовлення. Практикум є своєрідним, інтенсивним курсом який дозволяє повторити, закріпити та перевірити знання в рамках головного напрямку, а саме, формування культури фахового мовлення студентів вищих медичних закладів освіти.