Комуністична та соціалістична держава у статті Івана Франка «Що таке поступ?» - Дідик, Сергій Сергійович (My University, 2016)
У доповіді розглянуто погляди І. Франка на комуністичну і соціалістичну державу Маркса-Енгельса.
Keywords: Іван Франко; комунізм; поступ; Соціалізм