Робота з дистанційною онлайн-платформою як умова забезпечення успішності професійної підготовки майбутніх іноземних спеціалістів-медиків - Гейченко, Катерина Іванівна; Рагріна, Жанна Михайлівна (Харків: ХНАДУ, 2017)
Особливістю підготовки іноземців у ВНЗ України є той факт, що професійна підготовка майбутнього спеціаліста розпочинається з мови, якою ведеться навчання. Це – перша та одна з основних умов успішності професійного становлення майбутнього іноземного спеціаліста-медика, а отже актуальним є постійний пошук більш ефективних та цікавих засобів й технологій з метою підвищення якості засвоєння знань. Застосування новітніх технологій в процесі підготовки студентів в ВНЗ – це вимога часу, яка має за мету активізацію інтересу до дисципліни та підвищення рівня знань студентів.