Закономірності співвідношення довжини голови та носової частини глотки щурів після внутрішньоутробної антигенної дії - Волошин, Микола Анатолійович; Матвєйшина, Тетяна Миколаївна; Voloshin, M. A.; Matveyshina, T. M. (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Розглянуто результати дослідження зв’язку закономірностей морфогенезу скелета черепа та носової частини глотки після внутрішньоутробної антигенної дії. Внутрішньоутробне антигенне навантаження призводить до дисбалансу темпів формування довжини носової частини глотки та довжини голови. The results of research of connection of regularities of skull and nasopharynx morphogenesis are considered after antenatal antigen action. The antenatal antigen loading results in the disbalance of rates of forming of length of nasal part of pharynx and length of head.
Regularities of rats' head and nasopharynx length correlation after antenatal antigen action
Keywords: носова частина глотки; внутрішньоплідне введення антигену; антигенне навантаження; nasopharynx; intranatal antigen injection; antigen loading