Клінічна апробація використання ексцентричних вправ у пацієнтів із патологією плечового суглобу - Пилипенко, І. П. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: Провести аналіз результатів реабілітації пацієнтів з патологіями плечового суглобу шляхом використання вправ ексцентричного характеру.
Keywords: тези доповідей