Управління та економіка фармації : навч. посіб. до практ. занять для фармацевтів-інтернів спец. «Фармація» Ч. І - Єренко, Олена Костянтинівна; Бушуєва, Інна Володимирівна; Хортецька, Тая Володимирівна; Фуклева, Лариса Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Навчальний посібник призначений для використання фармацевтами-інтернами спеціальності «Фармація» з дисципліни «Управління та економіка фармації» при підготовці до практичних занять.