Особливості клінічного перебігу Q-інфаркту міокарда після первинного перкутанного коронарного втручання в залежності від статі - Савченко, Ю. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: виявити особливості клінічного перебігу гострого періоду Q-інфаркту міокарда (ІМ) у пацієнтів після первинного перкутанного коронарного втручання в залежності від статі.
Keywords: тези