Неврологія з оцінкою результатів дослідження : навч. посіб. для сам. роботи бакалаврів IV курсу мед. ф-ту спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування» - Кузнєцов, Антон Анатолійович; Сікорська, Марина Володимирівна; Візір, Ірина Володимирівна; Дронова, Анастасія Олександрівна; Лапонов, Олександр Віталійович (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Навчальний посібник розроблено співробітниками кафедри неврології Запорізького державного медичного університету відповідно до робочої програми підготовки бакалаврів спеціальності 224 «Технології медичної діагностики та лікування» і складається він з 5 тем, які винесені для самостійного опанування здобувачами вищої освіти під час навчання. Посібник містить теоретичний матеріал, який дозволить студентам поглибити свої знання щодо питань неврологічних захворювань; об’єднує інформацію про захворювання нервової системи, сучасні методи діагностики, принципи лікування. Також включені питання догляду за хворими з захворюваннями нервової системи згідно навчальної програми за спеціальністю «Лабораторна діагностика».