Клінічна характеристика перебігу гестаційних процесів у жінок при не виношуванні вагітності - Плотник, В. О.; Плотник, В. А.; Plotnik, V. A. (ЗДМУ, 2013)
Вивчено особливості клінічного перебігу вагітності у жінок при невиношуванні вагітності. Виділено анамнестичні особливості, що, поєднуючись з факторами ризику, призводять до не виношування. Це може дати можливість прогнозувати ризик розвитку невиношування вагітності та вживати профілактичні заходи. Изучены особенности клинического течения беременности у женщин при невынашивании беременности. Выделены анамнестические особенности, которые, сочетаясь с факторами риска, приводят к невынашиванию. Это может дать возможность прогнозировать риск развития невынашивания беременности и применять профилактические меры. The features of clinical course of pregnancy in women with miscarriage are studied. Anamnestic peculiarities are defi ned, which in combination with risk factors lead to miscarriage. This may allow to predict the risk of miscarriage and to apply preventive measures.
Клиническая характеристика течения гестационных процессов у женщин при невынашивании беременности
Clinical description of gestation process course in women with miscarriage
Keywords: невиношування вагітності; клінічний перебіг вагітності; анамнез; невынашивание беременности; клиническое течение беременности; miscarriage; clinical course of pregnancy; anamnesis