Оториноларингологія: [навч.-метод. посіб.] - Нікулін, Іван Михайлович; Нікулін, Михайло Іванович; Костровський, Олександр Миколайович (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Навчально методичний посібник по курсу "оториноларингологія" створено за розділом типового навчального плана та програми інтернатури випускників медичних вищих навчальних закладів освіти ІІІ – ІV рівнів акредитації за спеціальністю "Загальна практика – сімейна медицина" 2011 року. Видання навчально-методичного посібника з оториноларингології для підготовки лікарів-інтернів сімейної медицини є необхідним в зв'язку з повною відсутністю методичного забезпечення педагогічного процесу цієї категорії інтернів. Він передбачає створення тематичних планів лекцій, практичних занять і семінарів, щоденного погодинного розкладу занять у відповідності з існуючим навчальним планом, формулювання питання для самопідготовки і опитування інтернів викладачем, питання проміжного і підсумкового контролю, списку практичних навичок. Кожна тема супроводжується докладним коментарієм, в якому є загальні класичні дані та сучасні досягнення медицини.
навчально-методичний посібник для лікарів інтернів зі спеціальності "Загальна практика-сімейна медицина
Keywords: оториноларингологія; otolaryngology