Інтелектуальне навчання майбутніх лікарів засобами інформаційно-комунікаційних технологій - Іванькова, Наталя Анатоліївна; Рижов, Олексій Анатолійович (Харків : ВННОТ, 2019)
Процес реформування сучасної системи освіти України передбачає забезпечення якісної підготовки фахівців, зокрема, майбутніх лікарів. В умовах величезного потоку даних і скорочення аудиторного часу навчального процесу, ведеться активний пошук нових резервів для створення гнучкої і мобільної системи навчання.