Сучасні аспекти ведення пацієнтів із захворюваннями органів дихання та гострими алергічними захворюваннями в практиці сімейного лікаря : навч. посіб. для студ. VI курсу мед. ф-ту - Михайловська, Наталія Сергіївна; Фуштей, Іван Михайлович; Стецюк, Ірина Олегівна; Коновалова, Марія Олександрівна; Мануйлов, Сергій Миколайович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
У навчальному посібнику наведені алгоритми діяльності сімейного лікаря при основних захворюваннях дихальної системи та гострих алергічних захворюваннях. Посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», спеціальності «Медицина» та «Педіатрія». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу медичного факультету під час підготовки до практичних занять з відповідних тем.