Двобічний подовжений ESP-block у пацієнтів кардіохірургічного профілю - Таран, Р. М.; Воротинцев, Сергій Іванович (My University, 2025)
Мета дослідження – оцінити клінічну ефективність двосторонньої подовженої блокади площини м’язів випрямляча спини (ESPB), як компоненту мультимодальної анальгезії при кардіохірургічних операціях із серединною стернотомією в умовах штучного кровообігу.
Keywords: тези доповідей