Особливості підготовки студентів медичного напрямку при вивченні дисципліни «Травматологія та ортопедія» за умов змішаної форми навчання - Головаха, Максим Леонідович; Кожем'яка, Максим Олександрович; Масленніков, Сергій Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Пандемія COVID19 спричинила необхідність введення особливого формату забезпечення навчального процесу у вигляді змішаної форми навчання. У реалізації принципу забезпечення студентоцентрованого підходу навчального процесу важливу роль відіграє можливість здобувачеві освіти отримувати та поглиблювати теоретичні та практичні навички в необхідному обсязі, і саме повноцінне вирішення ряду проблем та завдань, з якими стикнувся колектив кафедри впродовж роботи в режимі змішаної форми навчання дозволило підтримувати високий рівень якості отриманих студентами компетенцій.
Keywords: змішана форма навчання; Office 365; навчальний контент; інтерактивна симуляція